Romeo Raja Bhojpuri Movie Release Date | Hit or Flop | Bhojpuri Box Office

Romeo Raja Bhojpuri Movie Release Date | Hit or Flop | Bhojpuri Box Office

Romeo Raja Bhojpuri Movie Release Date | Hit or Flop | Bhojpuri Box Office
Bhojpuri Cinema Super-hit Jodi Dinesh Lal Yadav (Nirahua) and Amrapali Dubey starrer Movie "Romeo Raja" is Released on 6 March 2020 in Mumbai, Punjab and UP.

The film has got a bumper opening everywhere.

रोमियो राजा भोजपुरी मूवी रिलीज़ की तारीख | हिट या फ्लॉप | भोजपुरी बॉक्स ऑफिस
भोजपुरी सिनेमा सुपर-हिट जोड़ी दिनेश लाल यादव (निरहुआ) और आम्रपाली दुबे स्टारर मूवी "रोमियो राजा" 6 मार्च 2020 को मुंबई, पंजाब और यूपी में रिलीज़ हुई।

फिल्म को सभी जगह बम्पर ओपनिंग मिला है

Post a comment

0 Comments